Followers

Tuesday, 20 December 2011

DIY LAGI : Photobooth

Assalamualaikum to all dearie frenz...=) hope semua sihat ceria jer...hari ni aku nak share lagi idea DIY yang aku jumpe mase jenjalan kat web ni (click SINI)...mungkin jugak boleh digunakan untuk deko di photobooth korang nanti...


letak la gambar korang berdua dari kecik ker or zaman bercinta...=) ataupon gamba dengan kawan2 or ahli keluarga...


simple frame yang boleh DIY and letak atas meja ke or gantung kat dinding ker...yang ni letak atas meja gusetbook pon okey...=)


pakai negatif filem tu jer...klasik giler kan??


simple je deko lilin dalam balang nih tapi bagi impak yang besa jugak tau...


Tunggu nex entry k!!!aku akan post lagi banyak idea2 DIY untuk centrepiece, guestbook, doorgift, template untuk paperbag, box and macam2 lagi....Sharing is loving!!!muaxxx~~

2 comments:

dhiera said...

ummi!! kite suka semua decoration ni. macam senang je nak buat~ hek

Ummi Balqis Ismail said...

Hehehehe..tahu takper!!!macam senang je kan...=)selamat mencuba ye dhiera...