Followers

Thursday, 5 January 2012

Pelamin cinderella

Assalamualaikum all~~

Hari ni aku nak kongsi satu gamba pelamin yang aku jumpe dalam facebook baru-baru ni...sumber nanti aku bagi balik yer (maaf ye tuan punye gambar)...tapi tuan punye pelamin ni cakap die tempah dari Anuar Collection daripada Durian Burung, Terengganu...aku pon lom survey lagi..tp aku tersangat2lah berkenan dengan pelamin ni...macam kereta labu Cinderella kan???haihhh~~ bestnya kalo dapat pelamin camni...(mode : verangan)...hehehe....=)


sangat...sangat...sangat...emmmm~~ (speechless)

9 comments:

Asfiza said...

cantik...bunga ros kat ats tu lawa sgt :D

Ummi Balqis Ismail said...

huhuhu..tawu takper!!!cantik sangat...

iman hasanah said...

lawa la bunga tu...
salam perkenalan... nurul follow awk ye

Ummi Balqis Ismail said...

salam perkenalan jugak..thanx follow~~ nnt kite visit awk pulak yer...=)

Ummi Balqis Ismail said...

iman : da follow~~

tYa athirAh said...

oh my god ! sangat in love with the roses and the theme ! fairytale sangat ! tapi kenapalah kat terengganu..jauhnyee~ *hampa*

Ummi Balqis Ismail said...

hehe, tawu takper!!!tya cubalah print gamba ni then tunjuk dkt mana2 butik bleh ke dorg buat pelamin camni...=)

iman hasanah said...

tq...

farah aziz said...

anuar collection kt durian burung ni kedai pak cik sye..huhuuhhuuh