Followers

Friday, 13 January 2012

55 hari lagi????!!!

Assalamualaikum dan selamat petang...=)

Diam tak diam tinggal lagi 55 hari lagi aku akan menjadi puan...InsyaAllah~~

Kehidupan seharian tersangatlah busy...super-duper busy..hehehe, padahal 1 hari ade 24 jam...banyak lah tu kan...keje kat opis menimbun...mana nak siapkan report, mana nak buat untuk audit..billing nye lagi..bajet lagi...costing lagi..aiyoyoyo...tak tau mana 1 nak pegang dulu...semua pon penting...tu yang skang ni jarang dapat update entry kat blog..huhu..

Sikit update pasal wedding preparation...Gelang dah dapat last week..Beli kat pak habib tapi terlepas nak beli masa cucian gudang tu..takpelah takde rezeki, tapi still dapat gelang yang dalam bajet...=) Lain2 update, dis weekend baru berkesempatan nak pegi kursus kahwin..hehe...lg 55 hari nak kawin baru nak pegi kursus...sila jangan contohi yer....then chinese new year nanti nak balik kampung kat Terengganu...Yeayyy!!nak hantar borang nikah..then nak amik baju...harap2 makcik MTS berjaya merealisasikan baju macam yang aku impikan...

okeylah got to go....missing u!!

6 comments:

mrs irmidrza to be said...

dekat dah...salam kenal dear...miza b2b 2102 dtg melwat jom tukar link...

folo u dear..folo me back ya

http://lildrwalimah.blogspot.com/

Ummi Balqis Ismail said...

salam kenal jgk...=) thanx folo...da folo u jgk...

dhiera said...

ummi terengganu ea? kite baru tahu~ hahaha

Ummi Balqis Ismail said...

Dhiera : a'ah, skrg parent mmg stay kt terengganu jer...;-) tp ummi keje kt kl...

sitinazirah86 said...

nak dkt dah tu,salam kenal dear,ira b2b selangor

http://sitinazirah1986.blogspot.com/

Ummi Balqis Ismail said...

a'ah dah dekat dah..hehehe...bz sgt2 la skrg ni...k folo u dear~~