Followers

Monday, 27 February 2012

DIY Goodies Bag

Assalamualaikum bakal-bakal pengantin dan pembaca semua....=)

Hari ni  nak update sikit pasal goodies bag untuk tetamu biasa...macam yang dah aku tulis kat entry sebelum INI, aku dah decide untuk pilih Design 2 untuk print dekat brown paperbag aku...ngehehe~~ misi berjaya..walopon macam ada jugak yang comot sket2...tapi bagi aku ianya sangat simple dan paling penting aku suke da outcome!!!


Inilah hasilnya....

+

+

+

+

+

+

+

+

+


pandangan dari atas.....
(click to enlarge pic)


kasik ZOOMMMM sikit....=)
(click to enlarge pic)

 Dan dengan sentuhan sekeping Doiley Paper, my brown paperbag transform to dis sweetie cutie goodies bag...


tadaaaa......LIKES!!!!!
(click to enlarge pic)

Okey..till then....sampai ketemu lagi ya sayangs2 sekalian...=)



TataTitiTutu,
Ummi Balqis Ismail


11 comments:

Asfiza said...

cantik lah dear :D

Ummi Balqis Ismail said...

hihi..thanx As!!!simple je kan...kos pon tak banyak...=)

MY said...

NICE!!!! Sangat ekonomi.. Nak try buat jugak lah..

thanks for sharing..

Ummi Balqis Ismail said...

hehe..thanx!!mmg betol sgt ekonomi...jimat!dah try nnt sharing plak k...=)

Qiela said...

cantiknyeeee!!! tu je yang boleh cakap bila tengok!!

anyway, about the paper bag,rm9.90 tu, beli dekat mana ye? boleh tahu x?

Ummi Balqis Ismail said...

thanx dear!!simple je tp sweet kn..hehe, perasan pulak...paperbag tu kita beli dekat taman melawati...kt Bagus Solution Bakery...tp ms tu ade diskaun sket..xsmpai pon rm9.90 harga die...adelah diskaun 70 sen kot..so, rm9.20 x silap...kita beli 500pcs..doiley paper tu pulak rm4.50 ade 250 pcs...

myra said...

sis lawa la..nk buat cmnie gak..ngat nk wat paper tu sndri jew..tp memndg kn murah nk bli ready make jew pas2 conteng2 jew la sndri kn..sis bli kat mne???

Ummi Balqis Ismail said...

sori lambat pulak reply...myra, akak beli kat Bagus Solution Bakery kat Taman Melawati...=)

aesha said...

Salam,
Thanks for this entry.
Really helpful ...nak tanya
Cost utk printing atas brown paper tu u hantar kedai ke sendiri?
Cantik okies...
Mind to share

aesha said...

Salam,
Thanks for this entry.
Really helpful ...nak tanya
Cost utk printing atas brown paper tu u hantar kedai ke sendiri?
Cantik okies...
Mind to share

Ummi Balqis Ismail said...

aesha : sori lambat reply k...saya print sendiri je kt umah...pakai printer yg ade ink kat luar tu...bole tgk entry sblm ni pasal goodies bag k..tq for reading my blog...=)