Followers

Thursday, 4 October 2012

Border Lace MURAHHH!!!!

Assalamualaikum Readers....

Kali ni TERPAKSA update lagi....sebab terpaksa???sebabnya i've found good news lagi for B2B out there....huh!!but, pity me...kenapa lah harus aku jumpe mende2 murah ni AFTER my wedding??kenapa???kenapa???kenapa???ini tidak adil...ini tidak adil (sambil nyanyi cam yuna)...urghhh!!sudahlah ummi, tapayah nak drama queen sangat!!terus pada topik utama....

Baiklah, macam yang korang baca tajuk kat atas tu, itulah isi kandungan entry kali ni...yer BORDER LACE!!yang selalu menjadi antara carian tertinggi B2B...kebanyakan yang aku jumpa masa blogwalking, B2B beli kat Jakel dan harganya memang cecah seratus lah kalau beli lebih dari semeter kan??Tapi kini aku dah jumpa orang yang jual border lace MURAH!!!!bukan murah sikit2 ni tapi murah banyak....

Janganlah terbeliak sangat mata tu...aku taknak bertanggungjawab kalau2 ade mata yang tersembul keluar nanti....okey cekidaut dolu gamba2 contoh border lace kat bawah ni....








WOWWW!!!WOWWW!!!WOWWW!!!!

Dah rambang mata ke tu????ehehe....tunggu dulu...Cik Emma Zura owner yang jual border lace ni baru je memulakan bisnes ni...so lucky to B2B  out there sebab dapat merasa harga pengenalan iaitu RM25 per 2 meter...tengok betul2 yer...per 2 meter bukannya per meter....murah kan???giler kentang murah!!!kalau korang nak tengok lagi lace yang lain boleh pergi kat page Facebook beliau iaitu Lace & Fabric. Oleh kerana biz beliau masih agak baru, mungkin ada kaler lace yang korang nak takde tapi bolehlah request pada Cik Emma tu....kalau demand tinggi, mesti dia amik punya kan kaler yang korang nak???juz try your luck....;-)

Oklah ini je yang aku nak sharing setakat ni...Nanti aku update lagi la kalau rajin...Till then, see u later readers!!

Lots of Luv,
- Ummi Balqis Ismail -

17 comments:

eddany said...

seriyes exctied bila ckp border lace murah..sbb WE survey kat Jakel & Gulatis mostly RM1++ per meter tau...
Pengsan WE...

Ummi Balqis Ismail said...

sori, entry ni tak sempat abes tulis lagi dah published...nnt nak edit sket lagi...=) but, seriously nasib baik i dah kawen..kalo x mmg giler la tgk lace murah ni...dulu bkn main beria carik yg murah tapi tak jumpa...so, tu yang bile dh jumpe excited sgt nak share....heheh

Ummi Balqis Ismail said...

nice blog...i dh follow u...wish u da best for ur wedding...

Dhiera nadhirah said...

murah gile! untung2 sape yg beli~

RAFIDAH BISTAMAM said...

ader design lain n colour putih x??email kat sy segera or sms 0177067781 fifie

RAFIDAH BISTAMAM said...

assalam..ader design lain x untuk warna putih?sy nak segera...sms me 0177067781 fifie

Ummi Balqis Ismail said...

Rafidah Bistamam : dear, sy x jual border lace ni...klik dkt link yg sy bg tu ye...order kt situ...=) anyway, thanx sudi bace blog ni...

Ummi Balqis Ismail said...

dhiera : mmg untung sgt...umi dr dl duk cari...malangnya lepas dh kawen br jumpe...

eyja said...

ada lagi x nie....

SITI said...

ada border lace kaler merah tak? nak beli 2 meter.

SITI said...

ada border lace kaler merah taK? nak beli 2 meter

reyna zahry said...

lace murah..
https://www.facebook.com/pages/House-of-Arabella/471889859516116?sk=messages_inbox&action=read&tid=id.523787950999147#!/photo.php?fbid=505803432791425&set=pb.471889859516116.-2207520000.1360471684&type=3&theater

Badiatun Nisa Mohd Arshad said...

salam sis...ada lg tak ni?...kalau ada i nak warna putih 2 meter plz...

Ummi Balqis Ismail said...

sayangs sekalian,
u ols bace tak betol2 entry ni???
kalo u ols bace entry ni sampai habis misti u ols tawu yang ini bkn saya yang jual...saya juz share je pasal org yg jual mende ni...sila kontek person di atas yer...tq

eina ahmad said...

Saya merupakan Pemborong bagi Border Lace yang di import direct daripada China.Sekiranya berminat, saya akan bagi katalog dan harga untuk rujukan.Min order bagi setiap corak adalah 10 meter

Terima Kasih
FB:http://www.facebook.com/pages/House-of-Lace/118225315034877?fref=ts

cik M said...

terbeliak jugak.tapi yang ni pun not bad-supplier barang DIY utk b2b yang gojes n superajin :) http://www.facebook.com/pages/Your-DIY-project-supplies/462634160446712?sk=photos_albums

cik M said...

terbeliak jugak.. tapi yang ni pun not bad- supplier barang2 diy utk b2b yang gojes :) http://www.facebook.com/pages/Your-DIY-project-supplies/462634160446712?sk=photos_albums