Followers

Wednesday, 15 August 2012

Review : Hantaran for HER (aku ler tu!)

Salam ALL...

Nak update lagi..pasal hantaran dari pengantin lelaki untuk pengantin perempuan pulak...tapi sorry yer banyak pic yang agak blur...maklumlah takde OP kan...hehehe, tapi takper..layankan ajer gambar-gambar kat bawah ni!


Set Perfume - Exotic by Estee Lauder
(free gift lipstick + mini powder)


Kasot - Valentino Rudy


Handbag - GUESS


Buah-buahan


Tafsir Al-Quran


Duit Mas Kahwin + Dinar + Jam Esprit (for me) + Jam Golden Casio (for my sis sebab langkah bendul)


Pulut Kuning


Sutera Terengganu..yang ni pon ade 2 helai...kaler coklat ni untuk my sis and hijau yang dekat bawah tu untuk aku...=) yang ni MIL belikan untuk my sis sebab aku kan langkah bendul...


Sepatutnya pihak lelaki bagi 7 bekas ajer tapi dah berlebih pulak sampai 8 bekas...yang ni pon belom termasuk gelang dengan cincin lagi....Kiranya macam 9 bekas balas 9 jugaklah...Hantaran digubah oleh makcik my hubby rasanya...



Sekian, Terima Kasih.
- Ummi Balqis Ismail -

7 comments:

cik mah said...

Cntik..merah hitam....

Ummi Balqis Ismail said...

tenkiu cik mah...=)itu memang kaler tema....

Nn said...

wow...sumenye gojes!

blog usang said...

selamat berbahagia ya...:)

Ummi Balqis Ismail said...

thanx Nn...=) i dah follow u~~

Ummi Balqis Ismail said...

terima kasih blog usang...aminnn~~ semoga doa itu dimakbulkan...=)

Maya said...

cantik lah...yg x thn ...yg pulut kuning tu...nyum nyum :D btw nice to meet u... i follow u, follow me http://yamarisaikhu.blogspot.com :)