Followers

Thursday, 5 April 2012

Outdoor Photo shoot - Edited Pics!

Assalamualaikum and hai ollsss!!

Lame betol tak meng"hapdet" blog kesayangan aku nih..hehehe, bkn setakat dah berhabuk ni, bersawang pon yer....aku sempat uplod gamba untuk section Wordless Wednesday (WW) jer...okeylah, pe citer korang sume?to B2B yang dh selamat jadik BRIDE, aku ucapkan tahniah dan kepada B2B yang lain pulak teruskan usaha korang dalam menjayakan majlis idaman korang...

Sebenarnya banyak sangat yang aku nak share kat sini pasal majlis aku, and life after marriage...tapi masa sangat mencemburui kita (chewahhh, ayat nak novel), maka terpaksalah aku pendam dulu hasrat aku...apepon, aku nak share jugak gamba yang aku EDIT sendiri...hehe..kalau sesape yang penah bace entry aku yang dolu2, misti tawu yang aku tak amik OP pon untuk wedding day aku...Giler kentang kan???memang risiko giler ah, tapi aku pikir jugak orang dulu2 kawin takde pon pakai OP bagai ha...majlis berjalan lancar jer...tapi lain orang lain pendapat kan....hahaha, sebenarnya aku ni memang cheapskate!!!nak bayar OP beratos2 (tu pon pakej paling murah, kalo tak, mau ribu-riban kan) pon taknak...kedekot betol!tapi bagi bakal2 pengantin kat lua sana yang memang ade bajet lebih silakan ambil OP...sebab memang banyak jugak shot yang sepatutnya ade tapi photographer tak rasmi (my BFF) aku x snap...:'( Al-maklum lah, bukan professional kan...aku tak salahkan dia, memang salah aku yang taknak hire OP....so, tanggung sendiri la...tapi takpelah, benda dah lepas...aku pon dah selamat jadi isteri MTS...=))

Okey, banyak pulak aku membebel kan..aku sempat edit few pics yang kitorang amik masa outdoor photoshoot kt Air Terjun Sekayu, Terengganu...aku cuba edit sket2, x kan same la mcm OP yg pro buat tapi still puas ati jugaklah...jom layan sikit picca2 kat bawah ni n jangan lupe bagilah komen sikit k (jgn lupa klik pada gambar utk besarkan lagi)....


hai awak...pandanglah kat saya...=)



Weee~~~ dah boleh pelok2...(hehe, gatai..)



mata bertentang mata....



lukisan hati (nukilan hati aku sndr ni taw!)


miaaww2~~



Yes, i DO.....=)


Oppppsss!!!ni untuk tatapan 18sx jer....hehehe~~




hahaha..yang ni paling terbaik...mendapat komen terbanyak dekat FB aku..hehehe....yang tu semenanyer BFF aku...saje nyebok kat situ nak masuk gamba....;D



love u hubby!



semoga KASIH kita berkekalan selamanya...AMINNN!

Setakat ni jelah dulu yang dapat aku kongsikan...nanti aku akan berusaha keras lagi meng"edit" gambo yang beratos-ratos lagi tu...hehe...k chow lu!!!avva a nice day...

5 comments:

justSYA said...

comel2....blh jd editor gmbar dah lps neh...hehe...

Ummi Balqis Ismail said...

hehe...thanx sya...setakat utk hobi sndr je bleh ar kot....=)

Kak Long said...

sweet....awk sgt comel..

semoga kekal hga hujung nyawa...amin! :)

Ummi Balqis Ismail said...

thanx dear....=) aminn~~

dhiera said...

pandai ye umi edit. cayalah~